AMSTERDAM
follow us at Twitter
follow us at Facebook
follow us at Hyves
RSS
 

AMSTERDAM DIALOOG

WELKOM OP DE HOMEPAGE

WELKOM OP DE HOMEPAGE VAN AMSTERDAM DIALOOG

 

Van 4 tot 13 november is het weer zover: de landelijke Week van de Dialoog. Ook in Amsterdam doen we mee. Waarom? Omdat we het belangrijk vinden dat mensen met elkaar in gesprek raken. Deze verdieping zorgt ervoor dat we elkaar beter begrijpen en we tot nieuwe inzichten komen.

 

De voorbereidingen voor de Week van de Dialoog zijn al in volle gang. We trappen dit keer af op 15 september en verdiepen en vieren dan het thema van dit jaar: VERBINDING - MAAK HET MEE(R)

 

En dat doen we heel graag samen met jou. Amsterdam in Dialoog is een netwerk van vrijwilligers en organisaties die de Dialoog een warm hart toedragen. Samen zorgen we ervoor dat er dialoogtafels door de hele stad worden georganiseerd en mensen kennis kunnen maken met de Dialoogmethode. Dus ook als je graag meer wilt weten over Dialoog, ben je van harte welkom. Voor meer informatie kun je de uitnodiging bekijken.

 

We nodigen jou uit om met ons mee te doen aan de Week van de Dialoog. Dat kan als tafelorganisater, gespreksleider of deelnemer.

 

Tafelorganisator
Organiseer je eigen dialoog. Je vindt meer informatie over hoe je dat doet in de linkerkolom. En vergeet niet om je tafel bij ons te melden via
info@amsterdamdialoog.nl Hier kun je ook terecht voor vragen of hulp bij het vinden van een locatie, gesprekleider(s) of deelnemers.

 

Gespreksleider

Lees de informatie hiernaast en geef je op voor een training:

 

12 of 20 oktober 2016: Training voor beginners

26 oktober 2016: Verdiepingstraining.

 

Als je nog op zoek bent naar een tafel om een gesprek aan te leiden, kun je met ons contact opnemen via info@amsterdamdialoog.nl

 

Deelnemer

Deelnemers aan dialooggesprekken ervaren deze vorm als een hele prettige en inspirerende ervaring. Wil je dat zelf ook eens meemaken? Kijk dan in de Dialoog Agenda voor een geschikt moment. 

 

Uiteraard kan iedereen zich aanmelden voor onze maandelijke nieuwsbrief.

 

Voor meer informatie over de landelijke organisatie kun je kijken op www.nederlandindialoog.nl