Welkom aan tafel

Welkom aan tafel

 

Wil je meepraten aan een dialoogtafel? Hou je van een goed gesprek over wezenlijke zaken? Wil je ervaringen, dromen en perspectieven delen? Bekijk onze dialoogagenda en schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Je bent van harte welkom.

 

 

Dialoogtafel

Door deel te nemen aan een dialoog ervaar je wat een goed gesprek kan doen. Onder begeleiding van een getrainde dialoogbegeleider deel je ervaringen, dromen en mogelijkheden met 6 tot 8 anderen. Door met elkaar te praten leren we elkaar kennen. En komen we erachter wat we belangrijk vinden in onze stad, in onze buurt, onze organisatie in ons dagelijks leven. Zo kunnen we beter met elkaar samen leven en werken.

 

 

De Week van de Dialoog

Het unieke van de Week van de Dialoog is dat je niet aan tafel gaat om te vergaderen of projectplan te maken. Je gaat aan tafel om kennis te maken, ervaringen en inspiratie uit te wisselen. En terwijl je uitwisselt leer je elkaar kennen. Vaak gebeurt het dat deelnemers na afloop met elkaar verder willen praten, leuke dingen gaan ondernemen of met een berg aan nieuwe ideeën en verhalen hun omgeving inspireren. Zoals Job Cohen zei: ‘Het kennen van elkaars levensverhaal brengt een buurt tot leven’.