Dialoog met theater op 4 november

Dialoog: “Samen Anders” met theater op 4 november in Vrouw en Vaart en Daadkracht.

 

“Zorg goed voor de stad en voor elkaar”, schreef burgemeester van der Laan. Die uitspraak koesteren we, maar we beseffen dat het niet vanzelf gaat. Hoe zorg je voor elkaar in een stad met zulke verschillende bewoners? Waarin we elkaar niet zo makkelijk tegenkomen, omdat we bij voorkeur optrekken met gelijkgestemden? Ons antwoord: door met elkaar in dialoog te gaan.

 

De week van de dialoog start in Amsterdam op donderdagavond 2 november om 18.30 in De Nieuwe Poort op de Zuidas. Het thema is Samen Anders ( Meer inhoudelijke informatie op de website www.amsterdamdialoog.nl )

 

Graag nodigen wij je uit voor de dialoog “Samen Anders” met theater en diner op zaterdag 4 november om 12.30 uur. Tijdens deze bijeenkomst krijg je alle ruimte om Amsterdammers te spreken die je niet eerder hebt ontmoet. Zo leg je nieuwe verbindingen. Dat versterkt onze onderlinge relaties. Dat is goed zorgen voor elkaar.

 

De locatie: Vrouw en Vaart en Daadkracht op President Allendelaan 733.

 

Het programma op zaterdag 4 november:
12.30 uur inloop
13.00 tot 15.00 dialoog over het thema Samen Anders
15.00 tot 15.20 Pauze
15.20 tot 16.20 buurttheatergroep uit Nieuw West: “Wij spelen jouw verhaal .nl”
Deze theatergroep maakt interactief zichtbaar en voelbaar wat mensen bezig houdt.
16.30 tot 17.30 een maaltijd van Zoubida

De dialoog en theater zijn gratis toegankelijk, voor de maaltijd betaal je een bijdrage van € 7,50.
Je kan je nu opgeven tot uiterlijk 1 november bij Osdorpdialoog@gmail.com onder vermelding van dialoog 4 november. Je kan dan tevens aangeven of je mee wil doen met een gezamenlijke maaltijd. Bel met Marjo als je meer informatie wil, 06-46226324.

 

Iedereen is welkom.

 

Dit programma is mogelijk gemaakt door de volgende organisaties:
Sezo, de HVA, Huis van de wijk ’t Blommetje, de hippe Heks, Stadgenoot, Vrouw en Vaart, Daadkracht, Calvijn college, de Volksbond, en met theater van de buurttheatergroep “Wij spelen jouw verhaal” .

 

Namens alle betrokken organisaties,
Marjo Verberne en Trees Lamers van Amsterdam Dialoog