HvA: dinsdag 7 november grote activiteit

Dag van de Dialoog – Amsterdam – 7 november 2017

 

De opleiding Culturele en Maatschappelijke Vorming (CMV) van de Hogeschool van Amsterdam en Amsterdam Dialoog zetten zich in om de dag van de dialoog tot een succes te maken. Wil je weten hoe en wil je deelnemen? Lees dan verder!

 

Samen … Anders!

 

Op 7 november 2017 worden bij de opleiding CMV dialoogtafels georganiseerd.
De Dag van de Dialoog is onderdeel van de Nationale Week van de Dialoog die in 2008 voor het eerst georganiseerd werd. Ook dit jaar gaan op veel verschillende locaties in de stad Amsterdammers met elkaar in gesprek (2 – 10 november 2017). In deze week worden door allerlei Amsterdamse organisaties, bedrijven, instellingen en individuen, op zeer uiteenlopende plekken dialoogtafels georganiseerd.

 

De opleiding CMV en AMSTERDAM Dialoog roept Amsterdammers of in Amsterdam werkenden op om mee te doen aan de Dag van de Dialoog.

 

Ben je ook nieuwsgierig naar andere Amsterdammers? Wil je kennismaken en ervaringen uitwisselen? Wil je samen dromen over de toekomst van Amsterdam? Wil je experimenteren met de dialoog als gespreksvorm en in ieder geval deze ene dag, het debat en de discussie laten voor wat ze zijn? Doe dan mee aan de Dag van de Dialoog op 7 november 2017. Na een plenaire start gaan we in groepen van ongeveer zeven deelnemers in dialoog met elkaar.

CMV Amsterdam, zowel studenten als docenten zijn ervan overtuigd dat we er allemaal baat bij hebben wanneer we afstanden tussen mensen verkleinen en overbruggen. Vooroordelen over elkaar kunnen plaatsmaken voor betrokkenheid bij elkaar door te zorgen dat er meer onderling contact is en een wij/zij cultuur wordt doorbroken. Contact in de vorm van een dialoog is bijzonder omdat eigen ervaringen gedeeld worden en je daarmee een deel van je eigen belevingswereld aan elkaar laat zien.

 

Meedoen?
Onze studenten van het derde jaar nemen deel aan deze dialooggesprekken, en we nodigen jou uit om aan te schuiven. We zijn erg nieuwsgierig naar jouw ervaringen op het gebied van ‘Samen en Anders zijn’. Als iedereen een lekker lunchhapje en -drankje meeneemt kunnen we aan de dialoogtafel tussen 12.00 en 12.30 uur samen met een lunch afsluiten.

 

Dinsdag 7 november    Deelname: kosteloos
09.30 uur tot 12.30 uur
Hogeschool van Amdetrdam, Het Muller-Lulofshuis
Wibautstraat 5a, Amsterdam
Collegezaal: MLH 01A30
Aanmelden: Ramon Dekkers via r.dekkers@hva.nl