Vrijwilligers

Vrijwilligers

Amsterdam Dialoog is een organisatie van bevlogen vrijwilligers, die van mening zijn dat de dialoog tussen mensen het belangrijkste middel is om gelukkig en waardig te kunnen samenleven.

 

Als vrijwilliger kan je veel betekenen voor onze stichting! Vind je het leuk om dialoogbijeenkomsten te helpen organiseren? Hou je van netwerken en ben je sterk in communicatie? Of wil je deze vaardigheden juist onder de knie krijgen? Dan ben je bij Amsterdam Dialoog altijd welkom!

 

Je brengt mensen en organisaties bij elkaar rond een actueel vraagstuk zoals armoede, gelijke kansen, discriminatie, seksuele diversiteit, veiligheid, eenzaamheid, gezondheid, in/uitsluiting, zorg….. Samen met partners, vrijwilligers en/of stagiaires organiseer je een gesprek of serie gesprekken, dialoogbijeenkomst of ander evenement rond een vraagstuk in Amsterdam.

 

Verdere informatie?

Kijk op deze site voor meer informatie over Amsterdam Dialoog en op facebook en twitter. Heb je interesse of wil je meer weten? Schrijf je in voor een dialoog en/of training om kennis te maken met de methodiek en de mensen achter Amsterdam Dialoog. Of maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek via info@amsterdamdialoog.nl.

Het enige wat echt werkt? Een keer mee doen!