Slotbijeenkomst in Stadsschouwburg Amsterdam op ZATERDAGMIDDAG 11 november

Aanstaande zaterdag sluiten we de Amsterdamse Week van de Dialoog van 15.00 tot 17.00 uur af op toplocatie de Stadsschouwburg. 

 

We gaan terugblikken op de Week en onze ervaringen delen. Aan welke dialoogtafel heb je meegedaan? Welke ervaringen en dromen zijn je bij gebleven? Welke ervaring of droom heb jezelf bij Samen Anders? Welke nieuwe lijnen en verbindingen heb je dit jaar in (aanloop naar) de Week van de Dialoog zien ontstaan in je wijk, tussen organisaties, met een ‘stadsdeel’, …

 

We willen ook vooruitkijken naar volgend jaar. Met welke nieuwe lijnen en verbindingen zullen we volgend jaar aan de slag gaan? Kennen we mensen en organisaties die volgend jaar met Amsterdam Dialoog willen samenwerken? Heb jij zelf (of in je netwerken) tijd en talenten die je voor de Week van de Dialoog 2018 wil inzetten?

 

Maar we gaan niet alleen praten!

Alles waarover we terugblikken en vooruitkijken, gaat met een lach ‘tegen ons’ gebruikt worden door het terugspeeltheater Wij spelen jouw verhaal.

 

Meld je svp even aan: info@amsterdamdialoog.nl!

Dan weten wij hoeveel koffie, thee, koekjes we klaar gaan zetten!

 

Tot aanstaande zaterdag: Stadsschouwburg 15.00 uur!

 

Met vriendelijke groet,

 

Namens de kerngroep van Amsterdam Dialoog

Trees Lamers en Paul Basset

 

Meer informatie: 06 30 02 76 55 (Trees) of 06 21 502 416 (Paul) of info@amsterdamdialoog.nl

 

P.S.: Neem een waxinelichthouder mee … die steken we aan … ruilen we … en nemen we als herinnering aan de Week van de Dialoog 2017 weer mee naar huis