START van de week: donderdagavond 2 november

Start van de week van de dialoog ‘Samen Anders’ – donderdagavond 2 november in de Nieuwe Poort

“Zorg goed voor onze stad en voor elkaar”, schreef burgemeester Van der Laan. Zijn woorden koesteren we, maar we beseffen dat het niet vanzelf gaat. Hoe zorg je voor elkaar in een stad met zulke verschillende bewoners? In een stad waar we elkaar niet zo makkelijk tegenkomen, omdat we bij voorkeur optrekken met gelijkgestemden? Ons antwoord: door met elkaar in dialoog te gaan.

 

Op 2 november starten we met een hele Week van de Dialoog. Het thema is ‘Samen Anders’ (meer inhoudelijke informatie op www.amsterdamdialoog.nl). Tijdens deze dialogen krijg je alle ruimte om Amsterdammers te spreken die je niet eerder hebt ontmoet. Zo leg je nieuwe verbindingen. Dat versterkt onze onderlinge relaties. Dat is goed zorgen voor elkaar.

 

Dit jaar vieren we de Start van de Dialoog in samenwerking met De Nieuwe Poort en Dialoog in Actie. Graag nodigen wij u uit voor een gezamenlijk diner met dialoog op donderdag 2 november.

De maaltijd (kosten € 10,- p.p.*) wordt geserveerd om 18.30 uur, de dialoog start om 19.30 uur.

Rond 21.30 uur sluiten we af.

 

De locatie: De Nieuwe Poort, Claude Debussylaan 2 (Zuidas). Iedereen is welkom.

Aanmelden via: http://denieuwepoort.org/evenement/dialoog-samen-anders/

 

Wij verheugen ons op goede gesprekken!

 

Dialoog in Actie, Joke Jongejan

De Nieuwe Poort, Donja van Harlingen

Amsterdam Dialoog, Trees Lamers

 

 

Meer informatie over deze organisaties:

 

* Mocht dit bedrag een belemmering voor u zijn om te komen, bel of mail dan Joke Jongejan, 06-137 85 908 of j.jongejan@dialooginactie.nl. Als u voor iemand aan tafel kan en wil betalen, laat het dan ook even weten.