Trainingen 19 oktober en 5 november

Eerste basistraining groot succes
In een mooi lokaal op de vierde verdieping bij de Hogeschool van Amsterdam. De deelnemers blijven binnenkomen. Trainers Paul van der Plas en Paul Basset rekenen op zeven deelnemers maar er zijn er dertien. Een fout in de administratie van het aanmelden (sorry daarvoor) bezorgt beide heren een mooie verrassing. De training wordt extra inspirerend met persoonlijke verhalen en veel oefenen met dialogen begeleiden. Samen Anders blijkt een thema waar je best even over na moet denken. Gesterkt in hun gespreksleidersvaardigheden en met een certificaat in de tas vertrekken alle dertien om kwart voor tien huiswaarts.

 

Extra basistraining 5 november
Op zondag 5 november 10.00 uur (inloop 09.45 uur) tot 13.00 uur
Bij Boost, Danie Theronstraat 2, Amsterdam
Iedereen die in de Week van de Dialoog gesprekken wil (bege)leiden kan dan de basistraining van een avond volgen. Deze basistraining is ook prima geschikt om je gespreksleidersvaardigheden op te frissen.

 

Verdiepingstraining voor gevorderden 19 oktober
Op donderdag 19 oktober van 19:00 uur (inloop 18:45 uur) tot 21:30uur
Bij de Vrijwilligers Centrale Amsterdam, Geldersekade 101, Amsterdam
Voor wie al ervaring heeft als gespreksleider en zich wil verdiepen biedt Amsterdam in Dialoog deze verdiepingstraining voor gevorderden. Heb je al de nodige ervaring als gespreksleider en wil je extra aandacht besteden aan bijzondere situatie waar je wel eens tegen aan gelopen bent? Dan is deze training echt iets voor jou.

 

De kosten voor de trainingen bedragen € 10,00 (als bijdrage aan de kosten van de zaal, koffie/thee/koekje en gespreksleidersmap) en worden op de avond zelf afgerekend.

 

Meld je aan via info@amsterdamdialoog.nl.
Vermeld de datum waarvoor je wilt inschrijven!